Blogs

Vai esi pievēris uzmanbu tam, ar kādu šampūnu izvēlies mazgāt savu suni?

Cilvēku prakses savu astaino mīluļu mazgāšanā ir ļoti dažādas. Tomēr nereti dzīvnieciņa pašsajūtu, ādas veselību un spalvas struktūru var negatīvi ietekmēt nepārdomātu mazgāšanas līdzekļu izmantošana pat tad, kad aiz lielas mīlestības vēlies, lai tavs četrkājainais draugs ir tīrs un laimīgs!
Populārākie mazgāšanas veidi ir izmantot to pašu šampūnu, ar kuru mazgā savus matus, vai arī pašam uzmeistarot šampūnu, kas paredzēts sunītim, vadoties pēc “uztaisi pats”,  jeb “do it yourself” ieteikumiem. 
Diemžēl suņa un cilvēka ādas pH līmenis ir stipri atšķirīgs, kas sunim, saskaroties ar šādu šampūnu, var sausināt tā ādu, izraisīt ādas kairinājumus vai pat dermatītu.

Līdzīgi ir ar pašgatavoto suņu šampūnu versijām, kuru sastāvdaļas visbiežāk satur trauku mazgāšanas līdzekli, ūdeni un etiķi. Pievērs uzmanību tam, kādu mazgāšanas līdzekli izmanto, kāds ir gala produkta pH līmenis, kā arī būtiskākais – noskaidro, kādu ietekmi uz suni izraisa etiķa smarža? Dažādi pētījumi norāda, ka suņi nepanes etiķa smaržu – etiķim saskaroties ar suņa ādu,  tavs mīlulis var izjust patiesi lielu diskomfortu. 
Vai tiešām vēlies savu mīluli mazgāt ar iepriekš minētajiem šampūniem?
Gluži tāpat kā cilvēka ādai un matiem, arī sunītim piemērotākais ir tikai tas, kas dabīgs, sabalansēts un atbilstošs tieši šo dzīvnieciņu ādas un spalvu struktūras īpašībām.

Pārdomā savas izvēles pirms atkal mazgā savu mīļo četrkājaino draugu – izvēlies augstas kvalitātes un dabisku sastāvdaļu šampūnus, kas piemēroti tieši suņiem. 
Tu jau zini – mums ir ko piedāvāt! Iepriecini savu suni un izvēlies PURUS.PET!
Dalīties:

Vairāk

Dabīgs suņa kopšanas rituāls Lasīt vairāk

Dabīgs suņa kopšanas rituāls

Arvien biežāk savā ikdienā izvēlamies lietot kvalitatīvus un dabīgus produktus – uzturā, skaistumkopšanā un saimniecībā. PURUS.PET atgādina, ka svarīgi arī sniegt labāko un kvalitatīvāko mūsu četrkājainajiem ģimenes locekļiem – suņiem!

Nē blaugznām Lasīt vairāk

Nē blaugznām

Bieži saņemam jautājumus par blaugznām - Jā, arī dzīvniekiem, tāpat kā cilvēkiem, mēdz būt blaugznas, kas nereti vērojamas kopā ar niezi un ādas iekaisumu. Cēloņi, kādēļ tās rodas, ir dažādi - stress, nekvalitatīva pārtika, klimats, apkārtējās vides kairinājums un arī neatbilstošu kopšana