Blogs

Kāpēc trenēt savu suni?

Ir daudzi cilvēki, kuri nespēj iedomāties savu dzīvi bez četrkājainajiem, uzticamajiem draugiem. Suņa beznosacījuma mīlestību varētu vērtēt kā vienu no cilvēka dzīves lielākajām dāvanām, tieši tāpēc suņu saimniekiem jārūpejas par to, lai to mīluļi justos labi, ērti un piemēroti šajā pasaulē - līdzās cilvēkiem, to noteikumiem un radītajai infrastruktūrai. 

Suņa trenēšana var būtiski ietekmēt jūsu mīluļa dzīves kvalitāti. Iemācot savam sunim tādu pamata komandu, kā, piemēram, “gaidi”, var paglābt dzīvnieciņu no uzskriešanas uz ielas, kurā valda aktīva satiksme un visas ar to saistītās sekas. 

Trenējot un apmācot suni, starp saimnieku un tā dzīvnieku izveidojas savstarpēji cieņpilnas attiecības, kas ir būtisks pamatnosacījums, lai kopā pavadītais laiks būtu ērts, viegls un priekspilns!

PURUS.PET apkopojis 9 iemeslus, kāpēc izvēlēties trenēt savu suni:

1. Nostiprinās saikne starp saimnieku un tā suni

2. Palielinās komunikācijas prasmes starp saimnieku un tā suni

3. Mācīšanās process jautrs un interesants gan sunim, gan saimniekam - trenerim

4. Samazina un novērš suņa uzvedības problēmas

5. Nodrošina suņa smadzeņu trenēšanu / izpratnes bagātināšanu

6. Komandas došana un treniņš ir kā darbs sunim – dzīvnieks jūtas noderīgs

7. Pēc statistikas -  trenēts suns daudz retāk tiek atgriezts patversmē vai pamests

8. Trenēta suņa saimniekam ilgtermiņā mazāk darba un raižu

9. Trenēts suns rada drošības, uzticības sajūtu un tādā veidā samazinās suņa dzīvības apdraudējuma briesmas

PURUS.PET iesaka – pirms izvēlies savas ģimenes pulkam pievienot dzīvnieku, rūpīgi izsver, vai varēsi atlicināt pietiekami daudz laika sava suņa trenēšanā, laika pavadīšanā kopā un rūpēs par savu četrkājaino draugu. Suns ir nopietna atbildība – vēl viena dzīva radība, kura mācās iejusties šajā pasaulē un kurai nepieciešama mīlestība, rūpes un audzināšana.


Lai izdodas! 

Dalīties:

Vairāk

Suņa ādas ph līmenis Lasīt vairāk

Suņa ādas PH līmenis

Suņa un cilvēka ādas dabīgais pH līmenis ievērojami atšķiras. Cilvēka ādas pH ir robežās no 5 - 5,5, bet sunim ap pH 7. Savam mīlulim vienmēr izvēlies kopšanas produktu ar sabalansētu pH līmeni, lai neizraisītu dzīvnieka ādas kairinājumu

Dabīgs suņa kopšanas rituāls Lasīt vairāk

Dabīgs suņa kopšanas rituāls

Arvien biežāk savā ikdienā izvēlamies lietot kvalitatīvus un dabīgus produktus – uzturā, skaistumkopšanā un saimniecībā. PURUS.PET atgādina, ka svarīgi arī sniegt labāko un kvalitatīvāko mūsu četrkājainajiem ģimenes locekļiem – suņiem!